iMold® System

iMold®-systeem

Dit volledig geautomatiseerde Instapak iMold®-systeem creëert onmiddellijk speciaal afgestemde, voorgevormde Instapak®-schuimkussens voor direct gebruik of voor onderbrenging in opbergruimtes voor het groeperen van toepassingen. De gepatenteerde Foam Dispersion Technology van Sealed Air garandeert consistente en onbeschadigde kussens door Instapak®-schuim daar aan te brengen waar het nodig is en op die manier afval te elimineren. De bediener hoeft alleen maar een mal te kiezen en het gewenste aantal kussentjes aan te geven. Het iMold®-systeem doet de rest.

Features

  • Werkt in aanzienlijke mate arbeidsbesparend en zorgt ervoor dat ieder kussen consistent is afgestemd op uw specifieke verpakkingsbehoeften.
  • RFID-technologie herkent automatisch wanneer de mal wordt verwisseld en laadt het overeenkomstige kussenrecept. Dat zorgt voor een foutloze afhandeling, terwijl de gebruiksvriendelijke touchscreenweergave de instellingshandelingen tot een minimum bepekt.
  • Het systeem heeft een gemiddelde voetafdruk en is dan ook ideaal voor gedecentraliseerde verpakkingsomgevingen met werkcellen.