Fill-Air Rocket™

A Fill-Air Rocket™ felfújható térkitöltő rendszer kifejezetten a modern megrendelésteljesítési igények kielégítésére kifejlesztett térkitöltő megoldás. A saját kategóriájában a legjobb minőséget képviselő térkitöltő rendszerekkel szerzett több évtizedes tapasztalatokon alapuló Fill-Air Rocket™ rendszer gyorsabb, egyszerűbb, könnyebb és a csomagolási műveletekhez jobban előkészített.

Features

  • Páratlan sebesség – A Fill-Air Rocket™ rendszer percenként 100 láb (30,48 méter) térkitöltő párna készítésére alkalmas.
  • Leegyszerűsített üzemeltetés - Az új Fill-Air Rocket™ rendszer hibamentes üzemeltetést biztosít aktív fóliakövetéssel és tasakhossz kezeléssel. Egyszerűen csak csatlakoztassa a rendszert, helyezze be a fóliát, és a Fill-Air Rocket rendszer máris üzemkész.
  • Sokoldalú fóliakínálat - A Fill-Air Extreme™ és a Fill-Air Extreme Efficiency™ fóliák három különböző szélességben (8” [203,2 mm], 10” [254 mm] és 12” [304,8 mm]) rendelhetők, és két különböző párnahosszúságra alakíthatók, ami által hat különböző párnaméret alakítható ki.