e-Cube®

Az e-Cube® tércsökkentő rendszer automatikusan, megfelelő méretű csomagolást hoz létre az ipari alkalmazások széles körében. Ideális megoldás olyan vállalatok számára, akik napi 300 és 3000 doboz közötti mennyiséget szállítanak.

Ha a csomagok megfelelő mérete csökkenti vagy teljesen megszünteti a kihasználatlan teret, a szállítási költségek, illetve a teherautón felhasznált raktér mérete is kisebb lesz, aminek eredményeképpen az ökológiai lábnyom fenntarthatóbbá válik.

Features

    Specs

    • A rendszer segítségével kevesebb térkitöltőre van szükség vagy egyáltalán nem is kell, így csökken a csomagolóanyagok költsége, ami által bármilyen tevékenység ökológiai lábnyoma fenntarthatóbbá válik.
    • A rendszer pontosan megméri a csomagok tartalmának magasságát, kivágja és összehajtja a felesleges hullámpapírt, illetve lezárja a füleket, így automatikusan tökéletes illeszkedés jön létre.
    • Különböző magasság, többszörös cikkszámok – az e-Cube® a változók széles köréhez alkalmazkodik, és minden megrendeléshez tökéletes csomagolást biztosít.
    • 100%-ban hullámpapír csomagolás és a szelektív hulladékokkal újrahasznosítható.